Webinar Taakdelegatie: Herwin Schrijver

webinar-taakdelegatie

Herwin Schrijver; een visionair in de wereld van sociale zekerheid! De CCA (Community voor Casemanagers en Arbeidsdeskundigen) is vereerd en enthousiast dat Herwin Schrijver de reeks webinars van de CCA aftrapt over het onderwerp Taakdelegatie, waarom niet en waarom wel? Exclusief voor leden van de beroepsgroep Community voor Casemanagers en Arbeidsdeskundigen is een besloten community. De kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze leden staat voorop. Toelating vindt plaats op basis van je LinkedIn profiel en eventueel enkele aanvullende vragen. Maar bovenal ben je als casemanager of arbeidsdeskundige van harte welkom!

Verzuimdynamiek is een nieuw initiatief van Herwin Schrijver. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit nieuwe platform. Wil je alvast aan ons verbonden blijven? Registreer je dan bij Verzuimdynamiek.nl

Lees meer van Verzuimdynamiek

uwv-verzuimdynamiek

De UWV-verzekeringsarts op afstand

Stel dat een werknemer zich ziek meldt, dan komt een keer het moment dat de bedrijfsarts in beeld komt. Wat valt er dan eigenlijk allemaal onder de verantwoordelijkheid van zo’n bedrijfsarts en wat is nou het verschil met een huisarts?

Bekijken

Verzuimdynamiek is een nieuw initiatief van Herwin Schrijver. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van dit nieuwe platform. Om alvast aan ons verbonden te blijven kun je je vrijblijvend registreren. Hiermee heb je toegang tot premium-artikelen en ben je in de toekomst als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom Verzuimdynamiek.