Webinar Taakdelegatie: Herwin Schrijver

webinar-taakdelegatie

Herwin Schrijver; een visionair in de wereld van sociale zekerheid! De CCA (Community voor Casemanagers en Arbeidsdeskundigen) is vereerd en enthousiast dat Herwin Schrijver de reeks webinars van de CCA aftrapt over het onderwerp Taakdelegatie, waarom niet en waarom wel? Exclusief voor leden van de beroepsgroep Community voor Casemanagers en Arbeidsdeskundigen is een besloten community. De kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze leden staat voorop. Toelating vindt plaats op basis van je LinkedIn profiel en eventueel enkele aanvullende vragen. Maar bovenal ben je als casemanager of arbeidsdeskundige van harte welkom!

Verzuimdynamiek is een nieuw initiatief van Herwin Schrijver. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit nieuwe platform. Wil je alvast aan ons verbonden blijven? Registreer je dan bij Verzuimdynamiek.nl

Lees meer van Verzuimdynamiek

verzuimdynamiek

OCTAS het advies: wat nu?

Niet alleen de gegeven OCTAS adviezen zijn belangrijk. Ook de informatie die door de commissie niet in behadeling is genomen, de vragen die niet worden beantwoord en het doorschuiven van de financiële onderbouwing zijn belangrijke richtingwijzers voor het organiseren van dienstverlening die opvult en aansluit op hetgeen er bij UWV beter kan. Maar ook het opnemen van adviezen die herkenbaar zijn als wensen aan de linkerkant van het politieke spectrum zijn voor werkgevers waardevolle indicatoren. Op deze onbelichte onderdelen gaat de analyse van Verzuimdynamiek dieper in en is er al een eerste doorvertaling gemaakt naar diverse leerdoelen voor nieuwe opleidingen.

Bekijken

Verzuimdynamiek is een nieuw initiatief van Herwin Schrijver. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van dit nieuwe platform. Om alvast aan ons verbonden te blijven kun je je vrijblijvend registreren. Hiermee heb je toegang tot premium-artikelen en ben je in de toekomst als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom Verzuimdynamiek.